Webdesign

U Art Reclame levert bijna alles wat met nieuwe media te maken heeft. Hieronder kunt u een overzicht zien van onze diensten. Voor meer informatie over een specifieke groep kunt u verder kijken bij de uitgebreide beschrijving.

  • Grafisch design
  • Logo design
  • Webdesign
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Automatisering
  • Content management systemen

  

 

Grafisch Design

Wij leveren krachtige grafische oplossingen die uw bedrijf laten opvallen tussen de concurrentie. Iedereen kan met redelijke kennis van grafische programma’s een mooi plaatje maken. U Art Reclame  gaat veel verder. In huidige beeldcultuur, waar consumenten van vandaag opgegroeid zijn met MTV, zult u duidelijk anders én beter moeten zijn om onthouden te worden. Onze grafische experts zorgen ervoor dat u positief opvalt.

Logo Design

Veel kleine en middelgrote bedrijven hebben een middelmatig of slecht logo. Terwijl een logo juist boekdelen spreekt over uw bedrijf. Een bedrijf kan en zal in de praktijk soms ook enkel op het voorkomen van hun logo worden beoordeeld. Opvallende, stijlvolle en professionele logo’s verbeteren meteen het imago van uw onderneming in de ogen van uw klanten. U Art Reclame  ontwerpt exclusieve, stijlvolle en opvallende logo’s die niet trendgebonden zijn en daarom jaren kunnen meegaan, zowel op internet, bij presentaties als bij drukwerk. Webdesign Volledige websites die op maat zijn gemaakt voor uw onderneming. U Art Reclame  integreert Usablity, Grafisch Design en krachtige Web-Systemen tot een naadloos op elkaar aansluitend geheel. Websites die in de ogen van uw bezoekers precies werken zoals ze zouden moeten, een blijvende indruk maken bij potentiële klanten en tegelijk uw werk rondom de site verminderen. Professionele kwaliteit voor een lage prijs.

Webdesign

Volledige websites die op maat zijn gemaakt voor uw onderneming. U Art Reclame  integreert Usablity, Grafisch Design en krachtige Web-Systemen tot een naadloos op elkaar aansluitend geheel. Websites die in de ogen van uw bezoekers precies werken zoals ze zouden moeten, een blijvende indruk maken bij potentiële klanten en tegelijk uw werk rondom de site verminderen. Professionele kwaliteit voor een lage prijs.

Zoekmachine optimalisatie

Naar schatting zoekt ongeveer 97 procent van alle internetgebruikers gerichte informatie, diensten of producten via een zoekmachine, waarvan Google het bekendst en veruit meest gebruikte dienst is. Bijna al deze gebruikers zullen uw site op plaats 3252 niet vinden, omdat ze vaak nooit verder kijken dan de eerste pagina, waar vaak de eerste 10 zoekresultaten staan. Wij helpen uw bedrijf, diensten en producten om zo hoog mogelijk te komen in de lijst van zoekresultaten doordat we alle (legitieme) manieren toepassen om Google en andere zoekmachines uit te leggen dat uw website hoog in de lijst hoort te staan. Op deze manier krijgt u meer bezoekers op uw website, wat resulteert in meer potentiële klanten.

Automatisering

Veel websites en winkels van kleinere ondernemingen worden grotendeels met de hand bijgewerkt. Ook dingen zoals klantgegevens en orders worden veelal handmatig verwerkt. Een saaie en tijdrovende klus die gemakkelijk geautomatiseerd kan worden, door goede toepassing van web-systemen. Wij ontwerpen systemen die uw werk verlichten en die perfect op maat zijn gemaakt voor u.

Content Management

Uw website live kunnen aanpassen, zonder enige kennis van HTML, zonder te hoeven uploaden en ingewikkelde programma’s te gebruiken. Voorheen waren content management systemen enkel betaalbaar voor grote ondernemingen, maar nu zijn ze ideaal voor elke onderneming dat goed, snel en moeiteloos wil draaien op internet. U kunt nu gemakkelijk pagina’s veranderen, toevoegen, menu’s veranderen, producten wijzigen of toevoegen, nieuws posten, polls opzetten en veel meer, zonder te programmeren, en de site verandert meteen wanneer u de aanpassing maakt. Onze CMS-systemen zijn geen standaardproducten, maar worden telkens op maat gemaakt naar behoeftes en wensen van uw onderneming.